octombrie
05
2018

Ziua Internațională a Profesorului marcată la Rîșcani


Flori, diploma şi urări de bine. Toate le-au fost aduse în semn de recunoştinţă dascălilor din raionul Rîșcani. De ziua lor profesională ei au avut parte de un program special pregătit de angajații Direcției Învățământ, Tineret și Sport. Organizatorii le-au mulţumit în acest fel profesorilor pentru efortul depus zi de zi.

Multă sănătate, curaj, optimism şi încredere în forţele proprii pentru că munca pe care o face este una dintre cele mai nobile în deletniciri omeneşti, le-a dorit domnul Viorel Dandara, șeful Direcției Învățământ Tineret și Sport
Asta este mândria noastră din raion. Ce ne-am face noi fără profesorii noştri. ”Viitorul ţării de mâine poate să arate aşa cum este educaţia astăzi în ţară”, a menționat domnul Iurie Urzică, preşedintele raionului.

Atmosfera feerică a fost susținută de prezentatori, dar și de artiștii-discipoli ai cadrelor didactice, care au excelat prin melodii și dansuri inspirate.

Cei prezenți le-au exprimat recunoștința dascălilor ce o viață întregă au educat tânăra genereție, iar acum sunt la odihna bine meritată.

Diplome și premii bănești au fost înmânate de președintele raionului, Direcția de învățământ și de la Sindicatele de ramură. Emoția a fost încărcată de mirosul florilor și de sentimental împlinirii unei profesii nobile.