august
30
2017

Conferința raională a cadrelor didactice cu genericul „Acces, relevanță, calitate în educație – competențe pentru prezent și viitor”

La 29 august 2017, în incinta Casei de Cultură Rîșcani, Direcția Raională Învățământ, Tineret și Sport Rîșcani a organizat Conferința raională a cadrelor didactice cu genericul „Acces, relevanță, calitate în educație – competențe pentru prezent și viitor”.

La eveniment au participat:reprezentantul ministrul Educației, Culturii și Cercetării, primari, reprezentanţi ai echipelor manageriale, cadrelor didactice, liderilor sindicali, psihologilor, reprezentanţi ai tinerei generaţii, părinţi.

Ședința în plen a fost deschisă de dnul Viorel Dandara, șef al DRÎTS Rîșcani, care a salutat prezența cadrelor didactice, menționând importanța acestei reuniuni, care are loc tradițional în fiecare an în luna august. În acest context, șeful DRÎTS, a prezentat raportul activității pe anul de studii 2016-2017.

Anticipat conferinței raionale a cadrelor didactice, la data de 28 august 2017 s-au desfășurat 7 ateliere specializate, la care au participat cadrele didactice, cadrele cu funcție de conducere din instituțiile cu învățământ general din raionul Rîșcani, părinți, etc.

Prin urmare, conferința s-a încheiat cu o rezoluție citită public și transmisă conducerii Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.